Workshop 2018-06-04T09:57:27-04:00

Workshop

Yoni Centered Event
Zondagmiddag 3 maart van 13:00 uur tot 17:00 uur. Voor de snelle beslissers.
Er volgen meer data.

Bijdrage 75 euro per stel

Ik roep het al maanden en in 2018 gaan ze er echt komen: samen met mijn partner gaan we workshops voor stellen geven. In deze workshops staat de vrouwelijke partner en haar yoni centraal. Daartoe ga ik mannen leren hoe ze hun partner en haar yoni kunnen benaderen. De uitdaging voor hem wordt het om dat in volledige afstemming te doen. De uitdaging voor haar is om hem de weg te wijzen en toe te laten op haar tijd. Massage van borst, buik en bekken met aandacht en passend tempo maakt de weg vrij voor verbinding van vrouwelijke en mannelijke energie.
Heb je geen partner dan kun je een vriend of vriendin meenemen waar je op deze manier intiem mee wilt zijn.
Bij onze try-out waren beiden partners verrast, het bood ze letterlijk en figuurlijk een andere kijk. Zie hun review op mijn website.
Per avond is er plek voor 2 stellen. Je werkt met elkaar en krijgt stap voor toegelicht hoe de massage wordt opgebouwd. We vertellen het en doen het voor. We zorgen voor een veilige omgeving waarbij respect voor elkaar voorop staat.
We gaan er vanuit dat je comfortabel bent zonder kleren, desgewenst kun je onder een doek of dekentje liggen.
We beginnen de middag met een meditatie om aan te komen.
Daarna volgt uitleg en demonstratie. Vervolgens ga je dit met je eigen partner toepassen. Dit proces zullen we zorgvuldig begeleiden. Er is aandacht voor alles wat daarin plaats vindt. En er is thee, wat lekkers en we zorgen voor verwarmde (kokos)olie.
Neem mee: omslagdoeken, grote handdoek, je eigen yoga poef en loszittende kleding.
Heb je vragen vooraf, mail me info@theoarp.nl
Ook kan je je opgeven via de mail.
Als dit past in je relatie geeft het een flinke boost aan jullie samenzijn.
Wendela en Theo

Review workshop: YoniMassage door Theo en Wendela van (H)Eerlijke Handen.

Zij:
Ik heb de avond bij Theo en zijn vrouw ervaren als een bijzondere avond uit samen met mijn partner. Het was een avondvullend programma met een fijne opbouw en een gemoedelijke veilige setting. Zowel aandacht voor gesprek, over wat een yoni massage kan doen, als de ervaring zelf. Theo heeft mijn partner geleerd om bij mij een Yoni Massage te geven, en daarna heb ik een massage van Theo zelf ontvangen. Een heel andere ervaring maar beiden erg fijn. De yoni massage van mijn partner ontvangen was een verrijking van onze intimiteitsbeleving, we hebben weer een extra vorm geleerd waarin we thuis elkaar aandacht en liefde kunnen geven. Ik hou daar erg van, om nieuwe dingen te leren en te verdiepen met elkaar. Dat heeft Theo op een heel fijne manier neergezet in Workshopvorm. De Yoni Massage heeft me bewust gemaakt van de ruimte binnen in mij. Enkele plekjes deden wat pijn, maar het was verder geen hefitige ervaring voor me, eerder ontspannend en nieuwsgerigmakend. Ik merkte tijdens de massage dat ik gedachten had van dankbaarheid, omdat ik zo ontspannen was en geen blokkades voelde in dat gebied in mijn lichaam. Ik ben me ervan bewust dat er veel vrouwen zijn die beschadigd zijn geraakt in de liefde of in sexualiteit, en daarvoor zou dit een prachtige heling zijn. Wendy.

Hij:
Mijn vrouw en ik hebben bij Theo & Wendela een prachtige inwijding mogen ontvangen, een soort van miniworkshop ‘Yoni massage’. Theo en Wendela hebben ons zeer hartelijk en warm ontvangen. In een fijne ruimte, mooi zacht verlicht, kaarsjes, heerlijk geurtje werden wij eerst in een gesprek -onder het genot van een lekker theetje- wat ingeleid in wat er komen zou, die avond. Vervolgens hebben wij ons omgekleed, en voorzien van een omslagdoek zijn we gaan plaatsnemen op meditatiekussentjes/stoeltje. De mannen naast elkaar, met de vrouwen tegenover zich. Theo deed het gehele ritueel eerst voor bij Wendela; mijn partner en ik volgden keurig op wat zijn ons voordeden. Theo gaf zo hier en daar nog wat tips en aandachtspunten mee. Alles op zeer discretere wijze en met respect. Theo legt het op een heel rustige manier, erg duidelijk uit. De rust in alles is wel het kenmerk van deze avond. Geen haast, mooie intimiteit en aandacht voor grenzen. Na een korte pauze, met thee en lekkernijen, zijn we gewisseld. Ik ben toen Wendela een yoni massage gaan geven en Theo gaf het mijn partner. Dat is een verrijkende situatie; eerst met eigen partner te leren, en dan ondervinden hoe een ander, iemand die ik veel minder goed ken, het zich laat welgevallen. Al met al was dit een heel bijzondere avond, nieuwe ervaring, mooi oprechte intimiteit, met zorg en liefde begeleid door Theo en Wendela. Dank, voor deze mooie avond! Peter.

Contact