Workshops 2024-06-10T09:09:29-04:00

Workshop

Workshops

Duik in je bekken, bron van leven

Na de workshop die Wendela en ik gaven in het geweldig fijne en leuke weekend Paars Palet, verzorgd door de mensen van de paarse massagedans: Hans en Irene, komen er nu weer dagen aan waarin we ons gaan verdiepen in het bekken.

Wanneer?
Zaterdag 31 augustus 2024 in Elst, bij Nijmegen
Zondag 29 september 2024 in Elst, bij Nijmegen
Er zijn nu alvast 2 data, meer zullen volgen.

Wat levert zo’n dag je op? De wijze waarop we het bekken benaderen geeft je een nieuwe kijk op je yoni of lingam, je wordt aangeraakt op plekken waarvan je niet wist dat die zo heerlijk en/of pijnlijk waren. 9 van de 10 mensen zeggen: zo ben ik nog nooit aangeraakt, zelfs mensen die al jaren met tantra of andere helingsvormen bezig zijn.

Wat ga je doen op deze dag? We leren je de bekken randen te vinden en het weefsel eromheen te masseren en strekken. Heupen tot en met de liezen. Ook kijken we nu eens naar de overeenkomsten tussen de yoni en de lingam, de zogenaamde homologieën. Verschillen zijn er genoeg qua uiterlijk of beleving, laat staan de wijze van benaderen. Het zal je verbazen wat er overeenkomt!

Er waren wat vragen over wat we eigenlijk gaan doen op deze dag! Dat is mooi, dan kan ik er wat over vertellen. Je kan het zien als een yonimassage en lingammassage dag met daarbij ook massage van weefsel en spieren in het bekken, waaronder de psoas. We zorgen voor een veilige en soms ook speelse setting waarbij we ook nog kijken naar overeenkomsten tussen yoni en lingam, zie mijn eerdere post daarover. Voor iedere relatie, lang of kort, levendig of een beetje zoekend, is dit vervullend en verdiepend. Contact en consent staan centraal. Er is nog plek voor 1 a 2 stellen, fijn als jullie komen!

Benieuwd op welke dagen de workshops plaatsvinden? Kijk voor de meest actuele informatie op mijn Facebook-pagina.

Wat houdt deze dag in?
– De dag is inclusief lunch.
– Per dag is er plek voor 14-16 mensen.
– Je bijdrage is 120 euro per persoon. Betaal je voor 3 weken voor de datum dan is er een vroegboekkorting van 15 euro, je betaald dan 105 euro per persoon voor de workshop.
– Na aanmelding volgt een (telefonisch) gesprek over de workshop, er is ruimte voor vragen vanuit jou kant en ik geef informatie over de aanpak.
-Ik stuur een tikkie na je aanmelding en de belafspraak.

Contact