Reviews 2018-06-04T09:57:27-04:00

Reviews

Corine Lavrijsen van Het Potentieel, op Yoni4you:

“Het ontvangen van een yoni healing massage of yoni release sessie is een intieme en krachtige ervaring voor veel vrouwen. Veel vrouwen kiezen voor de veiligheid van een vrouw om dat te ontvangen. Soms kan het voelen dat je van een man de sessie wilt ontvangen omdat dit is wat je nodig hebt in je volgende helings of bewustzijnsstap. Nu wordt er zoveel aangeboden in tantraland en je weet soms niet waarvoor te kiezen en wat betrouwbaar is en dienend aan jou.

Ik heb recent zelf een yoni release sessie ervaren bij Theo Arp in Utrecht. Deze man weet wat hij doet, is betrouwbaar en heeft eerlijke handen. Hij kan ook een proces dragen¬† en vindt het belangrijk de vrouw te empoweren i.p.v. zichzelf in een sessie. Dus mocht het verlangen op je pad komen dan is dit een goed adres.”

 

Marielle Sprock van Avalanche Bodywork, trainer van de Yoni Release Practioners:

“Afgelopen dinsdag heeft de eerste cursist van de Yoni Release training voor professionals examen gedaan.
En hij is prachtig geslaagd.

Theo weet in zijn sessie een hele respectvolle, veilige space neer te zetten. Hij is aanwezig bij je en communiceert duidelijk over grenzen, werkwijze en wensen, wat hij doet en evt. waarom. Ook heeft hij sensitieve, invoelende handen die goed de blokkades weten te vinden en hij kan ze op een afgestemde manier releasen.

Theo, Van Harte Gefeliciteerd!
Zijn gegevens vind je binnenkort op mijn website bij de links.”

 

Overige reviews:

“Ik liep al jaren rond met vage pijnklachten die ik had overgehouden aan een baarmoederverwijdering. Na het lezen van het artikel in Happinez (nr8,2016) over de yoni release kreeg ik de indruk dat deze behandeling mij misschien verder kon helpen. Mijn volgende vraag was dus: bij wie dan? Ik heb veel ervaring met massages en ander lichaamswerk en ik vind het erg belangrijk om een ‘klik’ te hebben met degene aan wie ik me in zo’n behandeling toevertrouw. De site van Theo voelde voor mij meteen prettig en vertrouwd. Zijn stijl is rustig en zakelijk en op geen enkele manier sensationeel. De manier waarop hij zijn sessies beschrijft, gaf mij het gevoel dat hij weet wat hij doet en dat hij zijn kennis gebruikt om het proces te ondersteunen van degene die hij behandelt.

Die rustige professionele houding is ook precies zoals Theo in het echt is en daardoor voelde ik me toen ik binnenkwam meteen op mijn gemak. Na een korte intake om af te stemmen wat ik met deze behandeling wilde bereiken, benadrukte Theo dat hij met een algemene massage zou beginnen en op een gegeven moment zou vragen of het voor mij ok was om verder te gaan met de yoni release. Hij wilde daar een duidelijk ‘ja’ of ‘nee’ op horen maar gaf mij ook meteen het gevoel dat allebei de antwoorden prima zijn, omdat het erom gaat wat voor mij goed voelt op dat moment. En als ik op het moment van de vraag toch niet aan een release toe was, dan konden we gewoon verder gaan met de algemene massage.

Door die manier van werken had ik heel sterk het gevoel dat mijn proces, mijn tempo en alles wat ik daarin onderweg tegenkom centraal staat. Hierdoor voelde ik me tijdens de release op elk moment vrij om aan te geven of ik verder wilde gaan en of een aanraking prettig aanvoelde en niet te hard was. Theo hield mijn reactie op zijn aanraking ook goed in de gaten door steeds met mij in contact te blijven. Hij vroeg me ook regelmatig of een aanraking goed was of dat ik wilde dat hij iets aan veranderde aan de druk, de plaats of de stervigheid.

Doordat Theo zo goed afstemde op wat voor mij goed voelde, kon ik mijn aandacht helemaal richten op wat er bij mij gebeurde door zijn aanraking en dat vond ik erg prettig. Ik voelde in alle opzichten dat ik bij hem in goede handen was. Na afloop was mijn hele bekkengebied ruimer en ik heb al een tweede afspraak gemaakt om nog meer spanning los te kunnen laten.

Theo heeft de naam van zijn praktijk heel goed gekozen: hij heeft inderdaad heerlijke handen, waarmee hij op een goede professionele manier masseert. En hij heeft eerlijke, integere handen, die mij elk moment het gevoel gaven dat ze mijn proces konden dragen en waarbij niets moet, niets hoeft en niets raar is.
M.”

 

“Je bent respectvol en liefdevol en je houdt heel goed contact”

 

“Voelde mij op mijn gemak en vol vertrouwen in jou”

 

“Je handen zijn zacht en zorgvuldig, hebben geen haast, zijn niet gericht op resultaat en dat voelt fijn”

 

“Ik heb twee sessies yoni release bij Theo gedaan. Niet zozeer vanwege bepaalde problemen, maar omdat ik voelde dat er ‘iets’ voor me inzat. Ik heb beide sessies als heel bijzonder ervaren. Theo begeleidde dit met heel veel respect, een goede afstemming en liefdevolle aandacht. Ik voelde me heel erg gezien en gehoord. De emoties die door het aanraken van drukpunten loskwamen mochten er zijn zonder dat het ontzettend moeilijk en zwaar werd. Ik ben veel meer in contact gekomen met mijn yoni en alle gevoelens en ervaringen die in mijn bekkengebied zijn opgeslagen. Het voelt losser en lichter.¬† Theo heeft dit heel goed gefaciliteerd. Ik had van tevoren niet kunnen denken dat deze sessies zo warm en fijn zouden zijn. Theo’s rustige uitstraling, aandacht en aanrakingen hebben hier veel aan bijgedragen.”